Mulla ei ole samaa konetta, mutta covatutto 54:ssa ei ainakaan helpolla saa kosteuksia alas, kun kerran on nousseet.
Onko siinä automaattikääntö, vai miten? Viirun muniahan ei sitten niinä kolmena vikana enää käännellä, mutta kocheja et voi jättää kääntämättä, eli kansi pitää sitten vaan avata ja käsin käännellä.
En ole viirujen kanssa hautonut (ainakaan muista
![:smt017](./images/smilies/017.gif)
Mutta muuten olen kyllä hautonut sikinsokin, mutta niin, että pidemmän haudottavat ensi, jotta koko porukka kuoriutuu samaan aikaan, esim kalkkunat, joiden haudonta 28 vrk, viikkoa ennen kanoja ja ennen kananmunien laittoa läpivalaisen tyhjät kalkkunanmunat pois. Jolloin siis kääntelyt, kosteuksien nostot ja kuoriutumiset menee yksiin.
Jos samaan aikaan haluat kanoja ja viiruja hautoa ja kuoriutumiset ajoittaa samaan, pitäisi kananmunat laittaa 4-5 päivää ennen viiruja.
Mutta onhan monet hautonut noinkin, eikä välttämättä ollut onglemia olleenkaan. Liialla kosteudella voi kochit hukkua muniin/kasvaa liian isoiksi, jos liian pitkään liian kosteaa.
Onnea haudontaan
![:smt006](./images/smilies/006.gif)