Olen miettinyt roduksi Brahmaa, ei tarvita ihan mahdottomasti munia, mutta liha kyllä maistuu, sitten aikanaan.
Millaisia kokemuksia teillä on rodusta?
Sitten, kaksi vaihtoehtoa: Hommata hautomo ja munat, vaiko ihan isommat kanat? Jälkimmäisiä ei tunnu täällä E-Karjalassa
hirveästi olevan. Tuleeko noista konetipuista ihan täyspäisiä, kun ei ole aikuista mallia keneltä ottaa oppia?
Ja minkähän kokoinen poppoo olisi hyvä olla, näin kotitarpeiksi, kukko ja 4-5 kanaa?
Jos päädyn hautomaan itse (hah..!) niin mikähän munien määrä olisi ihanteellinen, kun tietysti kaikki ei kuoriudu, osa kukkoja..
Kauheen hankalaa tää, tällaselle "vaativalle" tyypille kun kaikki pitäis miettii etukäteen kerralla oikein!
Mutta vinkkejä teiltä pro-munakkailta kaivataan!