Jokos se jäppinen haisoo..
Jos pikkaisen jo lemahtelee uroolle, suosittelisin sellaista kebab-tyyppistä maustamista.. voi vaikka yhen vuorokauen ensin liotella etikkaisessa marinaadissa..valkosipulii, viinietikkaa, timjamia ( pippureita, jos ette oo niille allergisia.. mää oon).. soijaa vois tietty laittaa suolaksi, rosmariinia tietty...vähän öljyy..
Muista poistaa kaikki rasva ennen marinointia, ja käytä haskoja nylkiessä.. ja sillä karvakädellä ei sitten saa ees 5 cm päähän koskee.. ettei löyhkä leviä,, varo niskaa.. siellä on hajurauhaset.
Ton marinaadin jälkeen sitten kuivaus ja vielä ärpäkät mausteet kuiviltaan pintaan, ciliä etenkin ja valkosipulii.. folioon tai savipataan ja hautumaan pitkäs, pitkäs aikaa..(toivottavasti pukihaju peittyy)..jos ei muuten mee alas, niin pullo punkkua alle ja toinen päälle
![:smt005](./images/smilies/005.gif)
ja syöhän ne kalkatit jos et ite kykene
![:smt016](./images/smilies/016.gif)
.. lihat tai seuraamukset
![:smt004](./images/smilies/004.gif)