Aruacana+Marans=?

yleistä jutustelua

Valvojat: Aleksandra, HiltaHelikopteri, maatiaiskukko

Vastaa Viestiin
Tobias14

Aruacana+Marans=?

Viesti Kirjoittaja Tobias14 »

Onko Kellään tietoa minkä värisiä munis tulee jos risteyttää Maransineja ja Aruacanoja? :smt017 Entä minäkä luonteisia? Kiitos etukäteen! :smt001
Gizzmo

Re: Aruacana+Marans=?

Viesti Kirjoittaja Gizzmo »

mulla on tulossa munintaikään ihan kohta risteytyskanoja, joiden isä on marans, ja äitee marans/legbar mix. kuoriutuneet siis päärynänvihreistä munista. sama väri muniin periytyy varmasti vaikka olis araucana..kerron kun alkavat munimaan minkä värisiä tulee. luonteeltaan nämä ovat röyhkeitä. ja hemmetin isokokoisia.

pastellinvihreää munaa munivia kanoja kun risteyttää maransiin, tulee sellassia armeijanvihreitä munia suoltavia kanoja.
naibunuuni

Re: Aruacana+Marans=?

Viesti Kirjoittaja naibunuuni »

Juu meillä Marans kukon polkemista Araucanan munista tulleet kanat munii oikein tummia armeijanvihreitä munaateja :smt023
katsy

marans-arau

Viesti Kirjoittaja katsy »

Hei

Meille on tulossa marans-arau kanoja. Uutena tulevana kesäkanan pitäjänä olisi kiva nähdä valokuvia minkälaisia valloittajia ne ovat :)
monnilainen

Re: marans-arau

Viesti Kirjoittaja monnilainen »

Ne ovat marans- ja araucana-kanan risteytyksiä, niin sanottuja easter eggereitä, jotka munivat värillisiä munia. Eivät siis mikään rotu, josta voisi näyttää standardoituja mallikuvia. Kuhanvaan kanojen yksi malli :)
Vastaa Viestiin