Melkoinen yllätys.

yleistä jutustelua

Valvojat: Aleksandra, HiltaHelikopteri, maatiaiskukko

Vastaa Viestiin
Kalle
bankiva
Viestit: 343
Liittynyt: 09 Huhti 2010, 12:51
Paikkakunta: Tammela

Melkoinen yllätys.

Viesti Kirjoittaja Kalle »

Eilispäivänä huomioin Mokan kopin katolla tuon Tupun, yksi vanhemmista kanoistani. Nökötti siellä kopin katolla, seurana nyt yksi nuori kukko. Ajattelin Tupun ajan tulleen siirtyä toisiin kanatarhoihin.
Illantullen sitten saattelin muut sisätiloihin ja menin Tupulle ilmoittamaan, pitäsi siirtyä sisätiloihin. Tämäpä sai hepulin ja lähti lentoon; en oikeasti havainnut, minne meni. No, ei tämä meillä niinkään harvinaista ole. Ajattelin Tupun sitten aamulla ilmaantuvan esille niin kuin monen kohdalla on aiemminkin ollut.
Ei vaan Tupu aamulla ilmaantunut.
Sitten menin availemaan kyyhkyjen lentohäkkejä; kukas siellä nököttikään, Tupu. En vain jaksa ymmärtää miten alhokantainen kana on änkeytynyt 11cm leveydeltään aukosta sisään, ikään kuin viestikyyhky.
No, nappasin Tupun kiinni ja vein tarhaan; ei muuten ollut
yhtään apaattinen enää.
elmeri

Re: Melkoinen yllätys.

Viesti Kirjoittaja elmeri »

Tupulla Kevättä rinnassa :smt045
samapi

Re: Melkoinen yllätys.

Viesti Kirjoittaja samapi »

Sukkana sujahti siitä reiästä, oli varmaan istuskellu ja miettiny miten kannattaa tämä homma toteuttaa :smt040
Iita

Re: Melkoinen yllätys.

Viesti Kirjoittaja Iita »

Tupu on vetänyt vatsansa sisään :smt002 :smt001.Kaikkea kanat tekeekin. :smt005
Reikäsukassa

Re: Melkoinen yllätys.

Viesti Kirjoittaja Reikäsukassa »

Mulla kävi tänään melkei vastaavasti. Aamulla menin normaalisti puhtaat vedet laittamaan ja kahtelin muutenkin et kaikki ok ja suljin aitan oven. Hommat hoidettuani syvennyin netin ääreen ja siinä noin tunnin selailtuani ajattelin mennä alakertaan keittämään tee kupposen no vilkasin sivusilmällä ulos ja mitä näkyikään KANA liiterissä siis ulkona noin 5 metriä aitasta, missä kanat ovat. Piti hierasta silmiä muutamaan otteeseen. Pirulainen oli kyllä livahtanu nopsaa jalkojen juuresta oven aukastuani :smt044 Normisti jos pääsee livahtaa ni jäävät verannalle mut tää ninja oliki ovelampi :smt021 ps, lukekaa sit pötköö :smt002
Vastaa Viestiin