
Minua kiinnostaisi valkosipuliöljyn käyttö, joku (en enää muista missä ketjussa tai kuka) kertoi juomaveteen lisäävänsä, auttoi kai ulko- ja sisäloisiin ennaltaehkäisevästi?
Sitten olisi havut, hienonnettuna ruoan joukossa tai keitoksena? Mihin auttoivat? Loisiin?
Oreganohan on bakteereja tappavaa, sitä voisi kenties lisätä puuroihin?
Pajun kuoresta on aikoinaan keitetty uutetta joka auttoi kipuihin (aspiriinissa samaa vaikuttavaa ainetta)
Entä mikäs tervan käyttötarkoitus oli? Sillä siveltiin nokitut kohdat kanoista, oliko joku antiseptinen vaikutus?
Voisko perunajauhon ripulia lieventävää ominaisuutta käyttää hyväksi ripuloivalla kanalla? Omena pienissä määrin, mustikat?
Kahvia tai kahvinpurut hengitysoireista kärsivälle? (kofeiini auttaa laajentamaan keuhkoputkia ihmisillä)
Lehtiselleri: Lehtisellerissä voi olla jopa 20 eri kivunlievittäjää, yli 20 tulehduksen vähentäjää, 11 haavaumia ehkäisevää yhdistettä, reilut parikymmentä rauhoittavaa ainetta... (lukemisen alla juuri kirja nimeltä Parantavien ruokien opas) En tiedä käykö tämä kanoille?