Niin,voihan se olla,et keltuaisen värikin voi olla eri yksilöillä erilainen.
Tosta hevin syönnistä vielä: Mulla jotkut kanat ei paljonkaan sitä syö,toiset ihan hulluna kaahaa heti nokkimaan.
Olen ajatellu.et eikö porkkana esim vois vaikuttaa keltuaisen väriin? Kun se paljon syötyny voi jopa ihoakin kellastaa.
Nokkonen ois varmaan tosi hyvä. Pitäis kyllä ensikesänä kuivata sitä ja sekotella sit jauheena talvipöperöihin.
Kyllä meijän kanoilla ainakin on selviä suosikkiruokia eri yksilöiden välilläkin.
Mä onneksi saan yhdestä kaupasta joskus paljonkin leipää ja heviä. Pari viikkoas sitten sain sellasen valtavan laatikollisen ylipäiväsiä kananmunia!
Niitä sit olen välillä keitelly 5 litran kattilalla. Murskattuna ovat olleet suosikkilistan ykkösenä.
Hyvä kun menee kuoret ja kaikki samaan.
Mut joskus menee yli viikkokin,ettei onnistu saamaan kaupalta mitään,jos on hidas.
Kun siel on muitakin jotka hakee. Ja henkilökunnalla näyttäs olevan vähän suosikkijärjestelmääkin.
Onnekseni minäkin olen jonkun suosikki siellä.Silloin löytyy yleensä kaikkea hauskaa,kun hän on vuorossa.
Kai toi kesävihreä on niin voimakasta,et se vaikuttaa jo pieninäkin erinä siihen väriin. Ei vaan sellasia keltuaisia tahdo talvella saada vaikka mitä syöttäis.
Mut maku on kuitenkin hyvä. Välillä kyllä tuntuu,et oikein vaalea keltuainen on maultaankin semmonen vaisu.
Vai johtuuko se siitä,että vaan ajattelee sen olevan erimakuinen?
Hauskaa muuten,et voi näin tosissaan pohtiä kananmunan keltuaisen väriä. Eikä toiset silti pidä ihan omituisena.
![:smt040](./images/smilies/040.gif)