![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Hautomakoneesta haluaisin tietää >
- onko parempi ostaa uutena vai vähän/vähän enemmän käytetyn hautomakoneen esim torista tms?
- minkä kokoinen olisi hyvä jos kanoja on 3? (Kukot tottakai löytyy!)
- missä niitä tipuja pitää pitää ne ensimmäiset päivät/viikot? Jos kevätkesällä hautoisi? (Sisällä jossain huoneessa/laatikossa vai?)
- mitä muuta pitää ottaa huomioon, en jaksaisi aina tarkistaa milloin munia pitää kääntää jne, joten saako pienehköjä automaattihautojia kananmunille mistään? Onko malleja/merkkejä mitä suosittelisit tai varoittaisit?
Sitten olisi kiva tietää että harrastatteko itse kanojen antoa toiselle kesäksi (vuokraus) ja sitten syksyllä otetaan kanaset takaisin ja ensikeväänä päätetään että meneekö uudelleen jollekin vuokralle vai pidetäänkö itse? Vai eikö näin saisi tehdä?
Ja jos saa, pitääkö (ja saako) kanoista pyytää jotain? Vai miten se menee että annat kanan kesäksi, ilmaiseksi, pyydät vaikka 5e ja kun kanat tulee takaisin niin annat sen 5e takaisin vai voiko vain pyytää rahat, antaa kanat vuokralle ja talven tullen otetaan takaisin?
Kiitos vastaajille ja anteeksi jos oli epäselkeä viesti tai väärälle osiolle kirjoitettu!
![:smt017](./images/smilies/017.gif)