meille tulee uusia valkoisia ja mustahartioita...

juttuja muista linnuista kuin kanoista

Valvojat: Aleksandra, HiltaHelikopteri, maatiaiskukko

tiina

Viesti Kirjoittaja tiina »

Onnea :smt006 Täällä kans kaikki pystyssä :smt003 , isäntä tulee tänään kahden viikon kainuun reissultansa kotiin :color: :color:
monnilainen

Viesti Kirjoittaja monnilainen »

Linnut on karanteenitarhassa kotona :clock:, nyt uskaltaa huokasta :occasion9: ! Melkoinen homma oli tämä tuontiruljanssi, kirjoitan ajan kanssa siitä enemmän. Ensitunnelmana kuitenkin EI KOSKAAN ENÄÄ! -Edes parhaalle kaverille. Kuvia on kamerassa, mutta nyt en uskalla edes yrittää laittaa niitä, kun kukon kannuskin täytti koko ruudun, niin kuinka sitten riikinkukko?
Pootsi

Viesti Kirjoittaja Pootsi »

Paas laittaen, mä oon tässä kytiksellä apuna. :smt003
Matti

Viesti Kirjoittaja Matti »

monnilainen kirjoitti:Ensitunnelmana kuitenkin EI KOSKAAN ENÄÄ! -
Jep, samat oli tunnelmat kun possu saatiin turvallisesti kotiin. Mutta heti seuraava ajatus olikin sitten, että noh, miksei sitä vois toistekin samaan hommaan ryhtyä. :smt003
monnilainen

Viesti Kirjoittaja monnilainen »

No, lintutuonnissa oli oikeasti vaikeuksia ja taistelua, ja jos joku olis markka-aikaan kysynyt haluatko ostaa 10 000 markalla riikinkukon, olisin nauranut. Nyt niitä tuli neljä :smt012 . Sitä kun on rikas, niin ei tunnu missään :smt002 . Tämä nyt oli semmoinen 15 vuoden haave, ja päätettiin, että nyt ne on tuotava, jos joskus tuo. Nimittäin koko ajan rajoja sulkeutuu, kun H5N1 asettaa aina maan oaittaiseen tuontikieltoon. Siis nyt myös Saksan.
Matti

Viesti Kirjoittaja Matti »

Juu, tuo lintujen tuonti nyt kun on lentsu-uhka, on varmasti mutkikasta. Onneksi ovat nyt turvallisesti kotona. :smt004

Meillä sujui possun kanssa kaikki suhteellisen hyvin lähtöpäivään asti, kunnes selvisi, ettei kaikkia tarvittavia testejä oltu verikokeista tutkittu. Siinä meinasi hiki tulla, mutta loppujen lopuksi päästiin matkaan ja ehdittiin juuri ja juuri laivaan. Edullista tuo tuonti ei todellakaan ole. Mä en ole edes tajunnut enää muuttaa maahantuontikuluja euroista mummunmarkoiksi ja nyt kun sen tein, meinaan pyörtyä.. huhhuh, noh kyllä se on elämisessä tuntunutkin viime ajat.
monnilainen

Viesti Kirjoittaja monnilainen »

Ihan oikeasti tänään melkein laitoin kuvia linnuista. Ainakin siis Volmari konsultoi puhelimessa pitkään ja rauhallisesti ja minä yritin ja yritin. Edes lähettää ne Volmarille, vaan ei! Kun on ihan tumpelo on ihan tumpelo. Harmittaa vietävästi oma tyhmyys ja pohdin vakavasti josko perustaisin munanet-kirjekerhon. Olisiko muita tietokoneinvalideja halukkaita liittymään kerhoon? :smt019 Ja toi samperin mainoskin vilkkuu koko ajan edessä!
Volmari

Viesti Kirjoittaja Volmari »

monnilainen nyt rauhottu siellä ja ottaa sitä ukkokultaa kiinni hihasta (heti kun näkee vialuksen siitä) ja pyytää sen yhtä rauhassa näyttämään sen lopun, joka vielä tökki. Siihen astihan kaikki meni hyvin!
Ja sit se monnilainen kuuntele iiiihan rauhassa sen miehensä selitystä ja neuvomista eikä ala kiljua.

:smt005 :smt005

Niin saadaan niitä kuvia näkösälle...

Ja toi samperin alati pomppaava vilkkumainos on kyllä ärsyttävä! :smt019
Hakalan emäntä

Viesti Kirjoittaja Hakalan emäntä »

:smt005 vai kirjekerho.
Kyllä se monnilainen siitä !! Kohta kun opit niin kuvienlaitto käy kuin leikiten!
Vastaa Viestiin