SUOLISTUS kuvasarjana, herkkänahkaiset älkää avatko!
Valvojat: Aleksandra, HiltaHelikopteri, maatiaiskukko
Re: SUOLISTUS kuvasarjana, herkkänahkaiset älkää avatko!
Kiitos, Paltsi ohjeista, onnistuin ekaa kertaa suolistamaan ihan itsekin
Re: SUOLISTUS kuvasarjana, herkkänahkaiset älkää avatko!
Minäkin juuri kokeilin, toisen nylkemällä ja toisen kynimällä. Kyniminen oli tuhat kertaa nopeampaa ja helpompaa kuin nylkeminen! Hyvät ohjeet, eikä oikeasti ole vaikeaa!!!
Re: SUOLISTUS kuvasarjana, herkkänahkaiset älkää avatko!
Mitkä on nylkemisen ja kynimisen edut noin ruuan laitossa?
Ite tulee aina nyljettyä, ne kaikki kaksi lintua mitkä nyt olen pataan pistäny
Ite tulee aina nyljettyä, ne kaikki kaksi lintua mitkä nyt olen pataan pistäny
Re: SUOLISTUS kuvasarjana, herkkänahkaiset älkää avatko!
Kalkkunat useimmiten nyljen koska paloittelen ne, kanat kynin kun paistan kokonaisena. Nahka suojaa kuivumiselta ja erityisesti ankalla nylkeminen vie nahan alla olevan rasvan joka on ehkä paras osa koko ankassa Ankat siis ehdottomasti kynin!
Re: SUOLISTUS kuvasarjana, herkkänahkaiset älkää avatko!
Ahaa, no nyt valkeni. Mie olen niin huono leikkaamaan lihaa että paistoin kalkkunan kokonaisena ja nyljettynä
Ei se onneksi kuivanut. Mutta kyllä mä sitä valelinkin mausteliemellä hartaasti
Ei se onneksi kuivanut. Mutta kyllä mä sitä valelinkin mausteliemellä hartaasti
Re: SUOLISTUS kuvasarjana, herkkänahkaiset älkää avatko!
Hyvä kuvasarja! Itsekin olen opetellut. Kun kanoja pitää, ei mene hyvät lihat hukkaan. Ja koira syö loput. En viitsi kyniä, joten nyljen. Ja yllätyin kuinka helppoja viiriäiset oli teurastaa ja laittaa. Puukalikalla vain päähän kopsaus. Ja liha on hyvää. Mutta ruoaksi tarvitsee useamman, kun ovat niin pieniä.
Re: SUOLISTUS kuvasarjana, herkkänahkaiset älkää avatko!
Muutama kysymys tästä proseduurista:
1) Kaulan katkasun jälkeen, kuinka nopsaa kynitte tai nyljette kanat? Heti vaiko vasta kohta?
2) Minkä ikäisenä laitatte yleensä ylimääräiset kukot pataan?
3) Minkä ikäisenä liha käy sitkeäksi?
Laitettiin just kolme jättikoch-kukkoa patakuntoon ja tämmösiä muutamia seikkoja, joita vois vielä viilata, tuli vastaan.
1) Kaulan katkasun jälkeen, kuinka nopsaa kynitte tai nyljette kanat? Heti vaiko vasta kohta?
2) Minkä ikäisenä laitatte yleensä ylimääräiset kukot pataan?
3) Minkä ikäisenä liha käy sitkeäksi?
Laitettiin just kolme jättikoch-kukkoa patakuntoon ja tämmösiä muutamia seikkoja, joita vois vielä viilata, tuli vastaan.
Re: SUOLISTUS kuvasarjana, herkkänahkaiset älkää avatko!
Voi kun en saa nuita kuvia auki,apuva!
- Aleksandra
- kalkkuna
- Viestit: 1165
- Liittynyt: 22 Kesä 2011, 21:30
- Paikkakunta: Vihti
Re: SUOLISTUS kuvasarjana, herkkänahkaiset älkää avatko!
Voi itku näitä kuvapalveluita. Taitaa olla nämäkin kuvat kadonneet bittiavaruuteen. Eikä taida Paltsikaan olla enää täällä jotta voisi laittaa kuvat uudelleen. Auttaisin, jos voisin.