Kasvattaja - lue tämä!

Munanetin lista kasvattajista, joilta voit ostaa lintuja tai niiden siitosmunia.

Valvojat: Aleksandra, maatiaiskukko, HiltaHelikopteri

Vastaa Viestiin
Avatar
Aleksandra
kalkkuna
Viestit: 1165
Liittynyt: 22 Kesä 2011, 21:30
Paikkakunta: Vihti

Kasvattaja - lue tämä!

Viesti Kirjoittaja Aleksandra »

Jotta kasvattajalista palvelisi tarkoitustaan, on sen ajan tasalla pitäminen tärkeää. Ilmoita muutoksista tiedoissasi yksityisviestillä ylläpitäjälle (HiltaHelikopteri) tai valvojalle (Aleksandra). Tällä tavoin säästyt itse turhilta yhteydenotoilta ja Munanetin ylläpito säästyy ylimääräiseltä vaivalta. Ajantasainen lista on myös ostajan etu.

Ohjeet kasvattajalistalle ilmoittautumiseen löydät kasvattajalistan alusta. Tässä linkki listaan:
http://www.munanetti.net/viewtopic.php?f=29&t=901
Avatar
Aleksandra
kalkkuna
Viestit: 1165
Liittynyt: 22 Kesä 2011, 21:30
Paikkakunta: Vihti

Re: Kasvattaja - lue tämä!

Viesti Kirjoittaja Aleksandra »

Nyt olisi todella tärkeää, että kaikki kasvattajalistalla mukana olevat tarkistaisivat omat tietonsa. Jos lista ei ole ajantasainen, ei sen pitäminen ole mielekästä.

Jos tietosi ovat muuttuneet tai eivät ole enää ollenkaan voimassa ja voi poistaa, ilmoita asiasta Hiltalle tai Aleksandralle. Huom! Jos tietosi ovat ennallaan, mutta ne on päivitetty kasvattajalistaan viimeksi monta vuotta sitten, lähetä siinäkin tapauksessa viesti jos haluat edelleen olla listalla mukana. Jossain vaiheessa alamme poistaa listalta sellaisia kasvattajia joista emme ole saaneet elonmerkkiä moneen vuoteen.

Edellinen päivityspäivämääräsi löytyy kasvattajalistalta omien tietojesi alimmalta riviltä. Jos käy niin, että tulet poistetuksi kasvattajalistalta, voit toki ilmoittautua sinne myöhemmin uudelleen.
Vastaa Viestiin