Ilmoitusohjeita

ilmoitus voimassa 30 päivää, ilmoittaja: mainitse paikkakunta

Valvojat: Aleksandra, maatiaiskukko, HiltaHelikopteri

Avatar
Aleksandra
kalkkuna
Viestit: 1158
Liittynyt: 22 Kesä 2011, 21:30
Paikkakunta: Vihti

Ilmoitusohjeita

Viesti Kirjoittaja Aleksandra »

Rekisteröitynyt käyttäjä voi lähettää ilmoituksen, muokata sitä ja poistaa sen.

Mainitse jo heti otsikossa mitä myyt/annat. Myydessäsi useampia kanarotuja, lintulajeja jne., laita ne kaikki samaan ilmoitukseen! Jos voit kuljettaa, niin kerro minne saakka.

Paikkakunta on mainittava ilmoituksessa, mieluiten jo otsikossa, jollei se lue paikkakunta -kohdassa tai allekirjoituksessa.
Hox! Paikkakunnattomat ilmoitukset poistamme heti kun semmoisia huomaamme. Maakunta ei ole paikkakunta.

Huom! Jos paikkakunta lukee ainoastaan nimimerkin paikkakuntatiedossa, se ei näy niille, jotka selaavat ilmoituksia kännykällä.
Siksi paikkakunta on hyvä kertoa lisäksi joko otsikossa, tekstissä tai allekirjoituksessa.

Paikkakunta on mainittava ilmoituksessa siksi, että
- Ilmoitusten lukijat ovat antaneet paljon palautetta siitä, kuinka tärkeää on nähdä paikkakunta ilmoituksesta heti. Näin vältytään turhilta yhteydenotoilta.
- Pelkkää paikkakuntaa yksityisviesteillä kyselevät kuormittavat foorumia. Vaikka käyttäjille foorumi onkin ilmainen, palveluntarjoajalta tulee lasku joka vuosi, ja lisätila maksaa.
- Paikkakunnan kertominen ilmoituksessa lisää kaupanteon läpinäkyvyyttä ja siten luotettavuutta.

Jos syystä tai toisesta et halua paikkakuntaa ilmoitukseen laittaa, kannattaa ilmoittaa jossain muualla kuin täällä Munanetissä.

Tämä ilmainen markkinapalsta on tarkoitettu siipikarjaharrastajien käyttöön. Kotimaisille yrityksille ja siipikarjatarvikekaupoille myymme edullista mainostilaa Siipikarjatarvikekaupat (Munanetin yhteistyökumppanit) -osiossa Lisätietoja voit kysyä HiltaHelikopterilta tai Aleksandralta. Yhteistyökumppanit voivat halutessaan ilmoittaa myös tällä ilmaisella alueella. Muiden yritysten ilmoitukset poistetaan.

Ilmoitus poistuu automaattisesti 30:n vuorokauden kuluttua; aika lasketaan ko. ketjun viimeisimmästä viestistä. Jos ilmoituksesi ei ole enää voimassa, poista se klikkaamalla omassa viestissä näkyvää 'ruksia' tai pyydä ylläpitäjää tai valvojaa poistamaan. “Vastaa viestiin”-painiketta käyttämällä voit kertoa ilmoituksesi olevan vanhentunut. Turhat yhteydenotot vältetään pitämällä markkinat ajantasalla.

Kun vastaat ilmoitukseen, ota huomioon ilmoituksen laittajan toivoma yhteydenottotapa ja noudata sitä.

Ilmoituksen "upitus" on kielletty. Pelkät nostelut ja hymiöt poistetaan. Ilmoitus on voimassa kuukauden, joten kovin pitkään ei katsella sitä, että vielä voimassa oleva ilmoitus poistetaan ja tehdään sen tilalle uusi jopa päivittäin, jotta oma ilmoitus saadaan ylimmäksi.

Tämä on markkinapalsta. Ilmoitukseen liittymätön keskustelu käydään muissa topiceissa.

Vinkkejä kanojen myynti-ilmoituksiin:
- Jos et tiedä varmasti kanojesi olevan jotain tiettyä rotua tai suomalaisen maatiaiskanan kohdalla jotain tiettyä kantaa, käytä niistä esimerkiksi nimityksiä: sekarotuinen, risteytys, roduton, rodultaan tuntematon tms.
- Mitä kuvaavamman otsikon keksit laittaa, sen paremmin ilmoituksesi tulee huomattua. Esim. “Munivia alho-maatiaisia Siikalatvalla” kertoo enemmän kuin “Myydään kanoja”. Otsikkoon ei välttämättä tarvitse laittaa myydään-sanaa, koska alueen nimi on myydään/annetaan. Varsinaisessa ilmoituksessa olisi hyvä olla sitten se hintakin!
- Jos myyt aitoja ja oikeita maatiaiskanoja, kerro niiden kanta ja se, että ovatko ne Luonnonvarakeskuksen maatiaiskanan säilytysohjelmaan soveltuvia.