Tampereen sorsapuisto

kysymyksiä ja vinkkejä kanojen ruokinnasta

Valvojat: Aleksandra, maatiaiskukko, HiltaHelikopteri

Vastaa Viestiin
pikkupi
kääpiö-kochin
Viestit: 313
Liittynyt: 18 Syys 2011, 14:39
Paikkakunta: Pirkanmaa

Tampereen sorsapuisto

Viesti Kirjoittaja pikkupi »

Kun olin nuori oli Sorsapuisto monine eri lintulajeineen oikea linnuista tykkääjän Mekka. Mutta aika on toinen. Kaupungilla ei ole enää omaa puutarhaa lintulasta ei puhettakaan, kaikki on ulkoistettu. Enkä minäkään ole vuosikymmeniin Sorsapuistossa käynyt.

Nyt kävin ja voi mikä ankeus. Ymmärrän kyllä, että kaikki on tukevien aitojen ja tuhtien verkkojen taakse pantava, mikäli aikoo linnut kunnialla saada näyttelykautensa loppuun viemään. Kuitenkin olisi hienoa jos näkisi, että kanoille on annettu edes vihreää syötäväksi, onhan sentään kesä. Vaan ei puhettakaan. Helppoa sen on oltava pelkkää täysrehua ja vettä. Ja ruohosilpusta tulisi vaikka ylimääräistä siivottavaa! hui kauhistus. Ja varmasti Tampereellakin joka päivä surrataan poikki mahtavat määrät voikukkia ja muuta kanoille mieleistä vihantaa.

Että tehkää vaan siellä syntymä ja opiskelukaupungissani ratikkaa ja muita kummallisuuksia, tunnelikin oli järkyttävä ja turhuus mielestäni, gryndereille vaan rakennusmaata piti saada järvinäkymin. Ikäänkuin ei Suomessa vielä rakennuspaikkoja olisi.

Silti olen sitä mieltä, että Sorsapuiston kanoille vihreää ja heti!

Vastaa Viestiin