Tervehdys Jyväskylästä!

esittele itsesi/lue ohjeet tiedotteesta

Valvojat: Aleksandra, maatiaiskukko, HiltaHelikopteri

Vastaa Viestiin
JuhKa
muna
Viestit: 1
Liittynyt: 08 Kesä 2020, 22:25

Tervehdys Jyväskylästä!

Viesti Kirjoittaja JuhKa »

Hellou! Tuore ankkaharrastaja ilmoittautuu :smt006

Tuli hommattua kolme ankkaa vapun tienoilla. Ennestään ei ankoista ollut mitään kokemusta, muuta kun sorsista metsästyksen kautta :smt003 Aikeissa olin ottaa kanoja, kaneja tai ankkoja, mutta ankat vaikutti hauskimmalta vaihtoehdolta, ja sitä ne myös on!
Silkkikanoja mulla on joskus ollut, mutta niiden pitäminen kaatui aikoinaan puhtaasti tietämättömyyteen. Nyt on tietoa enempi taskussa ja näitä on tarkoitus pitää lemmikkinä ja toivon mukaan saa muniakin.

Ankat on nyt siis kahden kuukauden iässä ja vauvauntuvat alkaa olla poissa. Häkin rakensin niille puuliiterin yhteyteen, jossa on lattia irti maasta. Häkistä on kulku ramppia pitkin pieneen uimalampeen (halk1,5m) ja kulku tulee myös lämmitettyyn koppiin liiterin sisälle. Sisäkoppi valmistunee joskus ennen pakkasia..

Riistanvärinen näistä on koiras, (Pingu)joka on hieman muita hitaampi yksilö :smt003 Musta jossa vihreän sävyjä on selvä naaras(Helka). Ja valkoinen pekingiläinen ei ole vielä osannut päättää sukupuoltaan on Touho/Touholiinu.

Tuo eläintenpitoilmotus on vielä tekemättä, kun näytti palvelu olevan pois käytöstä.
Jos joku tietää, mihin laittaa esim sähköpostilla tämä ilmoitus Jkl seudulla, niin vinkatkaa. :smt001

Vastaa Viestiin