Liharuokaohjeet

ruoka- ja leivontaohjeita

Valvojat: Aleksandra, maatiaiskukko, HiltaHelikopteri

kotkotko

Re: Liharuokaohjeet

Viesti Kirjoittaja kotkotko »

^äskeisellä reseptillä kokkailin kukon (1v.) koivet ja hyvää tuli.

Tosin luut keittyivät kuivaksi asti, kun unohtui vahtia pannua, joten keltuaisetkin jäi sitten lisäämättä. Mitä ne olisivat sitten ruualle tehneet?? Joka tapauksessa oli hyvää ilman luidenlientä ja keltuaisiakin.
Helenals

Re: Liharuokaohjeet

Viesti Kirjoittaja Helenals »

Tänään syötiin eka New Hampshire- kukkopaisti. n. 7 1/2 kk. vanha. Eilen teurastettu, jääkaapissa yön yli. Tällä oli nahka päällä. Uunivalmiina n. 2 kg.
Herkullista oli kokonaisena uunissa paistopussissa paistettuna. n. 150/175 astetta olisikohan ollut kaksi ja puoli tuntia. (Se puoli tuntia taisi olla liikaa, pikkuisen pinnalta kuivaa... tai sitten van se 150 astetta.)
Fileiden liha vaaleaa, mureaa, aika hienosyistä, eikä kovin eronnut kaupan kananpojista(broilereista). Herkullisempaa vain.
Reidet tummaa, aromikasta mutta karkeampi syistä lihaa mutta ei voi sanoa sitkeäksi vaikka enemmän purtavaa kuin fileissä. Oikeastaan reisissä hienmpi maku.
Ei muuta maustetta kuin hieman pippuria, ettei kanan maku peity.
Vastaa Viestiin