kääpiö-koch

keskustelua roduista ja risteytyksistä

Valvojat: Aleksandra, maatiaiskukko, HiltaHelikopteri

Vastaa Viestiin
kissatar

kääpiö-koch

Viesti Kirjoittaja kissatar »

saatiin tänään uusia asukkeja..piti hakea vaan yksi kukko :smt003 mutta tultiinkin kotiin 2 kukkoa ja kaksi kanaa "rikkaampia" :smt005 mitenkäs siinä näin pääs käymään :smt007 :smt007 kun ne oli niin lutusia..kanakuume iskenyt jälleen :smt003 meidän maatiais mummot on ihan ihmeissään uusista tulokkaista ja kait suhtautuvat kukkomaisiin ääntelyihin tosi varauksella kun on kait tuoreessa muistissa meidän nyt edesmenneen wolmarin kiusanteot :smt009 tosi sosiaalisilta vaikuttavat nää kääpiö-kochin edustajat. kuuluuko niillä olla kierot sisäänpäin kasvaneet pitkät kynnet höyhen "tassun" alla? ihmetyttää ja vasta kotona huomattiin nää "epämuodostuneet" kynnet :smt009 niitä pitää vissiin leikellä sitten säännöllisestikö?tosi söpöjä kyllä muuten ovat :smt007 :smt007 :smt007

Maikki

Viesti Kirjoittaja Maikki »

Kääpiökochit ovat suloisia otuksia!

Ne kynnet kantsii tarkastaa aika ajoin ja leikellä varovasti vaikka kissan kynsisaksilla. Kääpiökanat ruopsuttelee paljon pienemmällä teholla kuin isommat kanat ja varsinkin talvella meidän linnuilla tuppaa kynnet kasvamaan liikaa (tai kulumaan liian vähän). Meillä tehdään manikyyri lähes joka linnulle pari kertaa talven aikana.

helvi

Viesti Kirjoittaja helvi »

Onnea uusista asukeista!! :smt001

Teppana

Viesti Kirjoittaja Teppana »

Onnea uusista kanoista ja kukoista :smt001

Volmari

Viesti Kirjoittaja Volmari »

Onnea uusista ihanuuksista!

Ja kynnet kuulostaa kyllä siltä, että sakset tekisi hyvää.

Avatar
HiltaHelikopteri
kukkoilija
Viestit: 4288
Liittynyt: 01 Marras 2005, 17:58
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja HiltaHelikopteri »

Onnittelut minultakin! (Ja kun rupeat niitä kynsiä "fiilaamaan", niin tarkistapas samalla, että on jalat muuten ok-kunnossa, ettei ole vain kalkkijalkaa muhimassa "tassujen" alla...sekin on vaiva, jota on varsinkin sulkajaloilta vaikea huomata äkkivilkaisulla...)
Tonja, p: 046 666 5106

Justiina

Viesti Kirjoittaja Justiina »

Onnittelut "perheenlisäyksestä" :smt001

Vastaa Viestiin