Ectospray, eikö mistään enää saa?

kun kana sairastaa...

Valvojat: Aleksandra, HiltaHelikopteri, maatiaiskukko

Vastaa Viestiin
pikkupi
kääpiö-kochin
Viestit: 319
Liittynyt: 18 Syys 2011, 14:39
Paikkakunta: Pirkanmaa

Ectospray, eikö mistään enää saa?

Viesti Kirjoittaja pikkupi »

Ostin viime vuoden alussa tuota otsikossa mainittua tehoainetta yhden suunnilleen parin dl putelin. Se tehosi suit-sait kanatäihin joita jostain oli muutamaan kanaani tullut. Kanatäit näyttivät kadonneen, en silti uskonut etteikö niitä jossain suku vaaniskelisi tlaisuutta hyökätä taas.
Tuo aine oli erinomaista siksikin, että "villiä kesytöntä" kanaa ei tarvinnut välttämättä saada kiinni. Riiti kun suhautti sen pyrstöön orrelle tai kun se oli syömässä.
Harmittaa kun en ostanut tuota ainetta varastoon edes toista pulloa. Lainasin nimittäin sen vajaan purnukkani hyväuskoisuudessani ja se jäi sille tielle. Nyt tuota ainetta en ole mistään saanut, nettikaupoistakaan. Onks tietoo??? onko se huippu vaarallisena kielletty vai mikä on. Kertokaa jos joku tietää paremmin. :smt018

Avatar
HiltaHelikopteri
kukkoilija
Viestit: 4310
Liittynyt: 01 Marras 2005, 17:58
Paikkakunta: Vantaa

Re: Ectospray, eikö mistään enää saa?

Viesti Kirjoittaja HiltaHelikopteri »

Muutamasta ulkomaalaisesta verkkokaupasta näyttäisi vielä löytyvän...monissa mainitaan tuotteen loppuneen, mutten tiedä onko valmistus loppunut :smt017
Tonja, p: 046 666 5106

Avatar
Aleksandra
fasaani
Viestit: 965
Liittynyt: 22 Kesä 2011, 21:30
Paikkakunta: Vihti

Re: Ectospray, eikö mistään enää saa?

Viesti Kirjoittaja Aleksandra »

Toinen vähän vastaava ulkoloishäätöaine on Natural Itec Spray. Sitä myy ainakin Hautomakone.fi. Oisko siitä Ectosprayn korvaajaksi? Molemmissa on vaikuttavana aineena permetriini. Natural Itec Sprayssä on munien käytössä suositeltu varoaika 2 viikkoa ja sitä suositellaan käytettävän ulkona tai ainakin hyvin tuuletetussa tilassa. Kirvelee kyllä ainakin omia silmiä pieninäkin tuulahduksina (nimim. kokemusta on :smt022 ) joten on varmasti hyvä varoa, ettei sitä mene kanojen silmiin. Permetriinillä kuolee täit ja muut öttiäiset hyvin. Aine on hyvin myrkyllistä vesieliöille ja kaloille.
Alhoja elämän ilona.

Vastaa Viestiin