sopeutumisvaikeuksia

yleistä jutustelua

Valvojat: Aleksandra, maatiaiskukko, HiltaHelikopteri

Vastaa Viestiin
duke

sopeutumisvaikeuksia

Viesti Kirjoittaja duke »

Laitoin kaksi 4 kuukautista jo muninnan aloittaneita erillään parvesta kasvatettua emoparven joukkoon.Ei siitä mitään tullut.Näiden kahden kanan emot nokkivat tulokkaat aivan verille henkihieveriin yhdessä yössä.Oli pakko ottaa pois .Mikä neuvoksi.Eihän joka ikiselle poikas parvelle voi uutta kanalaakaan rakentaa.Emot HI-Line kanat, ja Rokki kukko.

kotikot
tipu
Viestit: 36
Liittynyt: 09 Heinä 2014, 00:01
Paikkakunta: Raasepori

Re: sopeutumisvaikeuksia

Viesti Kirjoittaja kotikot »

Minusta uudet tulokkaat on helpompi sulauttaa parveen, kun tilaa juosta karkuun on reilusti. Jos mahdollista, kokeilepa antaa olla ulkona irrallaan päivällä ja yöksi erilleen. Näin muutama päivä ainakin niin parvi tottuu toisiinsa. En kyllä tunne tehareita tarkemmin, mutta maatiaisilla toimii.

kochin-fani

Re: sopeutumisvaikeuksia

Viesti Kirjoittaja kochin-fani »

kotikot kirjoitti:Minusta uudet tulokkaat on helpompi sulauttaa parveen, kun tilaa juosta karkuun on reilusti. Jos mahdollista, kokeilepa antaa olla ulkona irrallaan päivällä ja yöksi erilleen. Näin muutama päivä ainakin niin parvi tottuu toisiinsa. En kyllä tunne tehareita tarkemmin, mutta maatiaisilla toimii.
Näin ^, ja jos tilaa ei ole mahdollista lisätä, niin kannattaa yrittää tehdä kanalaan jotain "piiloja", johon kiusatut yksilöt voivat mennä tarvittaessa turvaan ennen kuin lauman sisäinen nokkimisjärjestys on selvillä. Esimerkiksi kuusenhavuja voi laittaa seinää vasten nojaamaan niin, että kana pääsee sinne alle suojaan.

Vastaa Viestiin