kanan pää verillä: NEUVOKAA, please!

kun kana sairastaa...

Valvojat: Aleksandra, maatiaiskukko, HiltaHelikopteri

Mimmi

Viesti Kirjoittaja Mimmi »

No otetaas tämä topic..

Mokasin ihan itse: päästin Kauno-kukon rouvineen tallin takaovesta ulos ja jätin tallin oven auki. Kun menin seuraavan kerran talliin, oli Kauno lyöttäytynyt Kukko nimeltä Ainon karsinan oven taakse tappelemaan! Pöljät olivat työntäneet päitään oven raoista ja koko oven alaosa oli veren peitossa! Voi että raivostutti!!! Miks niitten pitää olla niin pöljiä??

No, Kauno on aika ok, mitä nyt "normaalisti" pää verillä.. Mutta Aino hengittää vähän hankalasti, silleen, että veri kurlottaa hengitysteissä.. Aion nyt kuitenkin vain katsoa, jospa se vielä toipuis.. Näytti menevän pesäkopin rauhaan.. (Tiedän, että pölkkyterapia vois olla oikeampi ratkaisu, mutta en kartakaikkiaan raski, kun tykkään siitä niin kovasti..)

Vaan voikohan alunperin ihmiselle hankittua Bacibact-pulveria laittaa pahimpiin haavoihin desinfioimaan, ku ei oo nyt muutakaan?? Edelliset tappelujäljet paranivat kyllä yllättävän nopeasti ja ilman mitään hoitoa..
Pootsi

Viesti Kirjoittaja Pootsi »

No voi, mulle on käynyt parikin kertaa samoin. Silloin ruikin kukkojen päät betadinella ja myöhemmin rasvailin rupia. Kyllä kai se bacibact on parempi kuin ei mitään, näin loppukesästä kun on kaikenmaailman pöpöä maailmassa. Toivottavasti Aino toipuu.
Mimmi

Viesti Kirjoittaja Mimmi »

No, Aino hengittää jo aika normaalisti ja kiekuikin jo ennen kuin nousi orrelle nukkumaan.. Eli aika ok, eiköhän se siitä toivu.. Sormet ristissä toivotaan parasta!
Avatar
HiltaHelikopteri
kukkoilija
Viestit: 4443
Liittynyt: 01 Marras 2005, 17:58
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja HiltaHelikopteri »

Voi Ainoa! Voiskohan olla, että sillä olisi vain veri valunut sierainten kautta rööreihin, ettei olisikaan varsinaisesti henkitorvessa vikaa? Paranemisia sinne päin!
Mimmi

Viesti Kirjoittaja Mimmi »

Oottekos tällaiseen törmännyt: Aino astelee normaalisti arvokkaasti pää pystyssä muutaman askelen eteenpäin.. Ja sitten kumartuu ja peruuttaa pää alhaalla samat askeleet takaisin?

Oisko sillä vain näkökentässä jotain edessä, jota väistelee (hyytynyttä verta tms.) vai onko se nyt loukannut päänsä vähän pahemminkin?? :smt021
maunu_muori

Viesti Kirjoittaja maunu_muori »

Yritäppäs Mimmi keitetyllä , haaleella vedellä vielä putsata koko pää... jos silmät on jossain töhnässä.. jos ei pariin kolmeen päivään sillain tokene, niin mietis, voisko sillä olla jotain muuta, että toiset sillain hakkaa.. kanat ja kukot kyllä tietää.. paremmin kuin myö immeiset...
Mimmi

Viesti Kirjoittaja Mimmi »

No mä sitä tänään vähän sain pestyä. Katsotaan nyt, miten toipuu.

Mutta tosta luonnon valinnasta: kesällä, kun tämä trio töykeät otti ekaa kertaa kisaa, tää Kukko nimeltä Aino nimenomaan voitti, eli se nöyryytti veljet kyllä ihan kympillä.. Taitaa Kauno vaan maksaa kalavelkoja?
maunu_muori

Viesti Kirjoittaja maunu_muori »

Joo .. kuka on kings.. niin voipi ottaa toiselta henken...onhan noita meilläkin uhoovia poikaskukkoja.. ihmeen hyvin on vielä mennyt tänä vuonna.. saas nähdä jahka poijjaat vielä kasvaa...(kaikki ärhäkkäät pistän aina syksyllä pakkaseen)
Chick

Viesti Kirjoittaja Chick »

Tapahtui tänään:
Yksi kanoista jää munimisen jälkeen koppiin istumaan tuntikausiksi. (Haluaisi hautoa?) Muutkin haluavat samaan koppiin munimaan. Kun tää yksi ei tullut ulos, hakkasi toinen sitä päähän niin kauan että veri lensi. Nyt se ei vuoda,hyytynyt. Innostaako se hakkaamaan sitä jatkossakin? Harjan reuna ja takaraivo auki.
Yleistä?? :smt012 Olisi siis mahdollisuus muiden munia muualle, mutta ei. Kaikki haluu samaan koppiin. Mitä teen? Kerrostalon?? :smt017
Eepi

Viesti Kirjoittaja Eepi »

Meillä ainakin jos jotain on syrjitty paljon ja nokittu niin ollaan pistetty nokittuun harjaan tervaa. Kyllä on loppunut nokinta!
Vastaa Viestiin