Kun kanankalkki ei kelpaa..

kysymyksiä ja vinkkejä kanojen ruokinnasta

Valvojat: Aleksandra, maatiaiskukko, HiltaHelikopteri

Avatar
HiltaHelikopteri
kukkoilija
Viestit: 4445
Liittynyt: 01 Marras 2005, 17:58
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja HiltaHelikopteri »

Jos tarjoilee vain omien munien kuoria, niin ei kai niitä silloin tautiriskin vuoksi tarvinne kuumentaa? Luulisin samojen pöpöjen olevan muutenkin siellä kanalassa. Mä en oo ainakaan niitä kuumentanut, mutta kuivatan kyllä ennen murskaamista uunin pankolla.

Kerran sain isohkon satsin kaupan munien kuoria ja lykkäsin ne paahtumaan leivinuuniin...tuskin niissä sitä salmonellaa olisi ollut, mutta varulta kuitenkin, josko vaikka muita ötöjä...
Matti

Viesti Kirjoittaja Matti »

Kuivattuja kuoria on helpompi murskata. Mä olen ihan mikrossa kuumentanut.
maunu_muori

Viesti Kirjoittaja maunu_muori »

Pakko kertoo: kun teen kanalaatikko ja laitan sinne munia, jos on yljäämää tai oon saanut, heivaan ne munat kuorien kanssa.. tulee kuumennus samaan hintaan ja eipähän syö ukkelis kuormasta :smt005, ei niitä tarvii niin kamalan pieniks silputtaa...onpahan kanoilla puuhaa kun pilkkovat ite.. virikettä nääs
Kananlento

Viesti Kirjoittaja Kananlento »

Meilläkään ei Silkkikanat millään kanankalkkia syö, mutta munankuori kelpaa. Simpukan kuorikaan ei näille nirsoille maistu,ei maistu maatiaisillekkaan :smt003
Vastaa Viestiin