Klaara Kotko esittäytyy

esittele itsesi/lue ohjeet tiedotteesta

Valvojat: Aleksandra, maatiaiskukko, HiltaHelikopteri

Vastaa Viestiin
Avatar
Klaara Kotko
muna
Viestit: 12
Liittynyt: 06 Huhti 2018, 13:37

Klaara Kotko esittäytyy

Viesti Kirjoittaja Klaara Kotko » 07 Huhti 2018, 13:30

Päätin sitten vihdoin tehdä käyttäjätunnuksen tänne Munanettiin, kun olen lueskellut foorumia jo jokusen vuoden kirjautumattomana. En enää muista varmuudella miten alunperin muniksen löysin- luultavasti oli jotain mieltä askarruttavaa omien kanojen kanssa ja googlettelin ja muniksen tietopankkia google sitten tarjosi. Siitä pitäen oon sitten aina tullut täältä ensimmäisenä hakemaan vastauksia ja lukemaan muiden kokemuksista.

Kotona meillä on pikkuinen kanala, jossa asustaa tällä hetkellä 10 kanaa ja 1 kukko. Ensimmäiset näistä kanoista tulivat meille 4 vuotta sitten nuorikkoina ja 4 on viime kesänä ostettuja, taisi muuten myyjä löytyä juuri muniksen myydään- palstalta. Kolme meidän nuorinta kanasta ovat viime kesän tipusia, kuten myös tänhetkinen kukko. Kanala on vanhan navetan ( nykyisin puutyöpaja) yhteydessä ja kanoilla on myös verkotettu ulkotarha, joka on tällä hetkellä vielä lumen peitossa. Meidän alkuperäiset kanat olivat maatias-sekoituksia, myyjäkään ei ihan tarkkaan tiennyt, hänellä kun oli sekä maatiaisia että jotain ex-tehotuottajia ja nämä olivat olleet vuosia yhdessä ja saaneet risteytyä, kukkojakin oli siis usempia erisorttisia. Viime kesänä hankittiin puhtaita maatiaisia, joten sanoisin että tämä meidän pikku parvi on "jokseenkin maatiaista" tätä nykyä :smt109 Viime kesänä kaksi meidän kanoista innostui hautomaan, toinen oli meidän vanhoja ja toinen vastatullut, joten tipujakin päästiin hoivaamaan ja niiden edesottamuksista nauttimaan- toivottavasti myös tänä keväänä/ kesänä. Ahkeraan tulikin munista lueskeltua viime vuonna kaikkeen haudontaan ja tipuihin liittyvästä lähinnä.

Tämä on mahtava tietopankki, kiitos kaikille kirjoittajille ja tietojaan/ kokemuksiaan jakaneille. Mukava nyt itsekin liittyä virallisesti joukkoon :smt054

Avatar
HiltaHelikopteri
kukkoilija
Viestit: 4218
Liittynyt: 01 Marras 2005, 17:58
Paikkakunta: Vantaa

Re: Klaara Kotko esittäytyy

Viesti Kirjoittaja HiltaHelikopteri » 07 Huhti 2018, 21:03

Tervetuloa Munanettiin ja mukaan keskusteluihin! :smt006
Tonja, p: 046 666 5106 sp: tonjaätnettipistefi

Avatar
Klaara Kotko
muna
Viestit: 12
Liittynyt: 06 Huhti 2018, 13:37

Re: Klaara Kotko esittäytyy

Viesti Kirjoittaja Klaara Kotko » 08 Huhti 2018, 12:25

Kiitos HiltaHelikopteri :smt048
Ei tullut tuossa avausviestissä itsestäni kerrottua juuri mitään eikä sillä liene väliä, minkä ikäinen ja mistä päin olen, mutta kerrottakoon vielä kuitenkin että ikää on 50+ ja sijainti Etelä- Savo.

Vastaa Viestiin