Lintukeskustelupalsta???

foorumin toimintaan liittyviä asioita

Valvojat: Aleksandra, maatiaiskukko, HiltaHelikopteri

Vastaa Viestiin
haahkaherra
kääpiö-kochin
Viestit: 321
Liittynyt: 11 Joulu 2012, 16:33

Lintukeskustelupalsta???

Viesti Kirjoittaja haahkaherra » 01 Kesä 2013, 13:30

Kävin katsomassa lintulajiesittelyjä, miksiköhän mm. valkoposkihanhi-tekstin jälkeen klikkaamalla kuvaa, ei tule valkoposkihanhi-kuvaa, vaan jotain hömppää, ihmettelen suuresti, eikös tämä ole lintukeskustelupalsta, eikä mikään hömhöm-kanava??? Vaikka valkoposkihanhet näkyvät mustajoutsenien kanssa samassa kuvassa, niin mielestäni nyt poistetussa kuvassa näkyy kasvattajan ja linnun välinen luottamus! Kuva oli erinomainen ja minunkin piti näyttää se vierailleni kun tuli keskustelua valkoposkihanhesta ja niiden tarhauksesta!!!!!

Suvianne

Re: Lintukeskustelupalsta???

Viesti Kirjoittaja Suvianne » 01 Kesä 2013, 20:16

Nämä kuvat on monasti ladattu jonkun palvelun kautta ja niinpä ne sitten saattavat maionostaa jotain jos alkaa enemmän klikkaileen :)

Avatar
HiltaHelikopteri
kukkoilija
Viestit: 4240
Liittynyt: 01 Marras 2005, 17:58
Paikkakunta: Vantaa

Re: Lintukeskustelupalsta???

Viesti Kirjoittaja HiltaHelikopteri » 01 Kesä 2013, 21:13

Silloin sun tällöin kuvia katoaa kuvapalveluista bittiavaruuteen ja kuvan tilalla näkyy selaimesta/kuvapalvelusta riipuen jotain muuta kuin oikea kuva. Kukaan ei ole ko. kuvaa poistanut, vaan se on poistunut itsekseen. Tarkempia tietoja löytyy ko. kuvapalvelusta: http://imageshack.us/ Kuvien kesto vaihtelee nykyisin vuodesta "ikuiseen". Kuvan latausajankohtana saattoi olla eri säännöt, koska siitä on jo aikaa.
Tonja, p: 046 666 5106

Vastaa Viestiin