Munivia Lohmann LSL luomukanoja, Ikaalinen

ilmoitus voimassa 30 päivää, ilmoittaja: mainitse paikkakunta

Valvojat: Aleksandra, maatiaiskukko, HiltaHelikopteri

PekkaL
muna
Viestit: 1
Liittynyt: 27 Elo 2019, 10:42

Munivia Lohmann LSL luomukanoja, Ikaalinen

Viesti Kirjoittaja PekkaL » 28 Elo 2019, 15:15

Pirteät ja munivaiset punaheltat etsivät loppuelämän koteja! Tällä hetkellä rouvat asuvat Ikaalisissa.

Kanat maksavat 4 euroa/rouva. Otamme varauksia vastaan heti ja luovutamme kanat suoraan luomutuotantokanalasta uusiin koteihinsa 14.9.-22.9.2019 välisenä aikana.

Myymme mielellään pienissäkin parvissa. Varaa vaikka vain pari, kymmenen, tai vaikka 100! Tai jotain siltä väliltä!

Kanat ovat kuoriutuneet 19.12.2017. Meidän luomukanalaamme ne kotiutuivat 28.3.2018.

Lohmann LSL tehotyttöjen tuottelias työura luomukanalassamme alkaa olla loppusuoralla ja on tullut aika päästä viettämään leppoisia päiviä mukaviin kotikanaloihin. Muninta jatkuu vielä varsin mallikkaana, joten kotitarvekanaloissa näistä kivoista, rohkeista ja ihmisiin tottuneista kanarouvista on vielä iloa pitkäksi aikaa.

Kanat saavat ravinnokseen luomuviljaa ja luomutäydennysrehua. Karkearehuna ne saavat kuivaheinää. Oman tilan kauden kasvikset ja keitetyt luomuperunat maistuvat niille myös paremmin kuin hyvin.

Kanoilla on kesäaikaan käytössään suuri laidun, jonne on kylvetty kauraa, hernettä, virnaa, timoteita, apilaa ja raiheinää. Lisäksi siellä kasvaa luonnonkasveja. Ne ovat innokkaita ulkoilijoita ja nauttivatkin laitumen antimista, kuopsuttelusta ja hiekkakylvyistä täysin rinnoin.

Sisällä kanalassa on myös vapaat oltavat. Orret, munintapesät, ruokintapaikat ja vesinipat. Lattiaa peittää turvepehku, jossa voi kylpeä ja jota on mukava kuopsutella.

Sitten kun nykyiset rouvat ovat saaneet uudet kodit ja muuttaneet, siivotaan kanala perin pohjin ja lokakuussa sinne tulee taas uudet, nuoret asukkaat :smt055

Tiedustelut ja varaukset:
Puh. 040 508 5292 Pekka Lamppu
sähköposti: pekka.lamppu(at)kotiportti.fi