Ilmoitusohjeita

ilmoitus voimassa 30 päivää, ilmoittaja: mainitse paikkakunta

Valvojat: Aleksandra, maatiaiskukko, HiltaHelikopteri

Avatar
HiltaHelikopteri
kukkoilija
Viestit: 4214
Liittynyt: 01 Marras 2005, 17:58
Paikkakunta: Vantaa

Ilmoitusohjeita

Viesti Kirjoittaja HiltaHelikopteri » 06 Huhti 2014, 09:43

Rekisteröitynyt käyttäjä voi lähettää ilmoituksen, muokata sitä ja poistaa sen.

Mainitse jo heti otsikossa mitä myyt/annat. Myydessäsi useampia kanarotuja, lintulajeja jne., laita ne kaikki samaan ilmoitukseen! Paikkakunta on mainittava ilmoituksessa, mieluiten jo otsikossa, jollei se lue paikkakunta-kohdassa tai allekirjoituksessa. Hox! Paikkakunnattomat ilmoitukset poistetaan. Jos voit kuljettaa, niin kerro minne saakka.

Ilmoitus poistuu automaattisesti 30:n vuorokauden kuluttua; aika lasketaan ko. ketjun viimeisimmästä viestistä.
Jos ilmoituksesi ei ole enää voimassa---poista se klikkaamalla omassa viestissä näkyvää 'ruksia' tai pyydä ylläpitäjää tai valvojaa poistamaan. “Vastaa viestiin”-painiketta käyttämällä voit kertoa ilmoituksesi olevan vanhentunut.Turhat yhteydenotot vältetään pitämällä markkinat ajantasalla.

Tämä on markkinapalsta…ilmoitukseen liittymätön keskustelu käydään muissa topiceissa.
Ilmoitukseen vastatessasi ota huomioon ilmoituksen laittajan toivoma yhteydenottotapa ja noudata sitä.
Ilmoituksen "upitus" on kielletty. Pelkät nostelut ja hymiöt poistetaan.
Ilmoitus on voimassa kuukauden, joten kovin pitkään ei katsella sitä, että vielä voimassa oleva ilmoitus poistetaan ja tehdään sen tilalle uusi jopa päivittäin, jotta oma ilmoitus saadaan ylimmäksi.

Vinkkejä kanojen myynti-ilmoituksiin:

- Jos et tiedä varmasti kanojesi olevan jotain tiettyä rotua tai suomalaisen maatiaiskanan kohdalla jotain tiettyä kantaa, käytä niistä esimerkiksi nimityksiä: sekarotuinen, risteytys, roduton, rodultaan tuntematon tms.

- Mitä kuvaavamman otsikon keksit laittaa, sen paremmin ilmoituksesi tulee huomattua.
Esim. “Munivia alho-maatiaisia Siikalatvalla” kertoo enemmän kuin “Myydään kanoja”. Otsikkoon ei välttämättä tarvitse laittaa myydään-sanaa, koska alueen nimi on myydään/annetaan. Varsinaisessa ilmoituksessa olisi hyvä olla sitten se hintakin!

- Jos myyt aitoja ja oikeita maatiaiskanoja, kerro niiden kanta ja se, että ovatko neMTT:n säilytysohjelmaan soveltuvia.

Markkinapalsta on tarkoitettu siipikarjaharrastajien käyttöön. Myös maatilayrittäjät sekä esim. lintulat, kotieläinpihat tai vaikkapa harrastajille suunnattujen kurssien pitäjät voivat täällä ilmoittaa. Suuremmille yrityksille ja siipikarjatarvikekaupoille myymme edullista mainostilaa ”siipikarjatarvikekaupat (Munanetin yhteistyökumppanit)” -osiossa. Linkki: viewforum.php?f=32 Lisätietoja HiltaHelikopterilta tai Aleksandralta.
Tonja, p: 046 666 5106 sp: tonjaätnettipistefi

Anselmi

Re: Ilmoitusohjeita

Viesti Kirjoittaja Anselmi » 25 Touko 2015, 22:47

Voisiko tällä palstalla muistuttaa siitä että laitetaan siihen otsikkoon se paikkakunta millä myytävä tuote sijaitsee. Helpottaisi kovasti ilmoitusten selailua. Kiitos!

Vastaa Viestiin