SUOLISTUS kuvasarjana, herkkänahkaiset älkää avatko!

ruoka- ja leivontaohjeita

Valvojat: Aleksandra, HiltaHelikopteri, maatiaiskukko

Re: SUOLISTUS kuvasarjana, herkkänahkaiset älkää avatko!

ViestiKirjoittaja Iloisten Munatalo » Su 10.06.2012 09:03

Kiitos, Paltsi ohjeista, onnistuin ekaa kertaa suolistamaan ihan itsekin :smt006
Iloisten Munatalo
 

Re: SUOLISTUS kuvasarjana, herkkänahkaiset älkää avatko!

ViestiKirjoittaja annemari » To 30.08.2012 19:08

Minäkin juuri kokeilin, toisen nylkemällä ja toisen kynimällä. Kyniminen oli tuhat kertaa nopeampaa ja helpompaa kuin nylkeminen! Hyvät ohjeet, eikä oikeasti ole vaikeaa!!!
Eihän sitä aina ehdi olla ystävällinen ja seurallinen.
Ei yksinkertaisesti ehdi.
- Nuuskamuikkunen
Avatar
annemari
maatiainen
 
Viestit: 482
Liittynyt: To 13.11.2008 15:34
Paikkakunta: Sotkamo

Re: SUOLISTUS kuvasarjana, herkkänahkaiset älkää avatko!

ViestiKirjoittaja Kiyry87 » Su 06.01.2013 00:06

Mitkä on nylkemisen ja kynimisen edut noin ruuan laitossa? :smt017
Ite tulee aina nyljettyä, ne kaikki kaksi lintua mitkä nyt olen pataan pistäny :-"
Kiyry87
 

Re: SUOLISTUS kuvasarjana, herkkänahkaiset älkää avatko!

ViestiKirjoittaja Paltsi » Su 13.01.2013 19:49

Kalkkunat useimmiten nyljen koska paloittelen ne, kanat kynin kun paistan kokonaisena. Nahka suojaa kuivumiselta ja erityisesti ankalla nylkeminen vie nahan alla olevan rasvan joka on ehkä paras osa koko ankassa :smt003 Ankat siis ehdottomasti kynin!
Paltsi
 

Re: SUOLISTUS kuvasarjana, herkkänahkaiset älkää avatko!

ViestiKirjoittaja Kiyry87 » Su 13.01.2013 20:23

Ahaa, no nyt valkeni. Mie olen niin huono leikkaamaan lihaa että paistoin kalkkunan kokonaisena ja nyljettynä :-"
Ei se onneksi kuivanut. Mutta kyllä mä sitä valelinkin mausteliemellä hartaasti :smt040
Kiyry87
 

Re: SUOLISTUS kuvasarjana, herkkänahkaiset älkää avatko!

ViestiKirjoittaja paulaliina » Pe 02.09.2016 12:06

Hyvä kuvasarja! Itsekin olen opetellut. Kun kanoja pitää, ei mene hyvät lihat hukkaan. Ja koira syö loput. En viitsi kyniä, joten nyljen. Ja yllätyin kuinka helppoja viiriäiset oli teurastaa ja laittaa. Puukalikalla vain päähän kopsaus. Ja liha on hyvää. Mutta ruoaksi tarvitsee useamman, kun ovat niin pieniä.
paulaliina
muna
 
Viestit: 11
Liittynyt: To 07.06.2012 09:37

Re: SUOLISTUS kuvasarjana, herkkänahkaiset älkää avatko!

ViestiKirjoittaja Schippy » Su 05.03.2017 22:48

Muutama kysymys tästä proseduurista:

1) Kaulan katkasun jälkeen, kuinka nopsaa kynitte tai nyljette kanat? Heti vaiko vasta kohta?

2) Minkä ikäisenä laitatte yleensä ylimääräiset kukot pataan?

3) Minkä ikäisenä liha käy sitkeäksi?

Laitettiin just kolme jättikoch-kukkoa patakuntoon ja tämmösiä muutamia seikkoja, joita vois vielä viilata, tuli vastaan. :)
Schippy
muna
 
Viestit: 22
Liittynyt: Ke 22.06.2016 22:27

Re: SUOLISTUS kuvasarjana, herkkänahkaiset älkää avatko!

ViestiKirjoittaja klanipää » La 28.10.2017 19:29

Voi kun en saa nuita kuvia auki,apuva! :smt009
klanipää
muna
 
Viestit: 12
Liittynyt: To 03.11.2016 16:39

Re: SUOLISTUS kuvasarjana, herkkänahkaiset älkää avatko!

ViestiKirjoittaja Aleksandra » La 28.10.2017 20:01

Voi itku näitä kuvapalveluita. Taitaa olla nämäkin kuvat kadonneet bittiavaruuteen. :smt012 Eikä taida Paltsikaan olla enää täällä jotta voisi laittaa kuvat uudelleen. Auttaisin, jos voisin. :smt102
Alhoja elämän ilona.
Avatar
Aleksandra
sussex
 
Viestit: 603
Liittynyt: Ke 22.06.2011 20:30
Paikkakunta: Vihti

Edellinen

Paluu reseptit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron