Fasaaneilla jalat sojottaa sivuille

juttuja muista linnuista kuin kanoista

Valvojat: Aleksandra, maatiaiskukko, HiltaHelikopteri

Vastaa Viestiin
saanuul

Fasaaneilla jalat sojottaa sivuille

Viesti Kirjoittaja saanuul » 11 Kesä 2018, 20:20

Tänään aamulla tuli maailmaan kaksi fasaania. Aluksi kävely sujui hyvin (tietysti alku oli kömpelöä), mutta kun fasut siirrettiin kasvatuslaatikkoon, ja tilaa oli enemmän, toisella kintut ovatkin kehon alla olemisen sijaan tivun kehon sivuilla ja keho laahustaa maassa, toisella sama juttu mutta vain toisella jalalla. :smt011

Ruoka ei tahdo maistua, muuten ovat tosi virkkuja.
Voiko nuita jalkoja jotenki parantaa, vai onko peli menetetty? :smt102

Yhteensä munia haudottiin 16, 15 kuoriutui ja (tähän mennessä) 13 on hengissä. Muut on ihan kunnossa, juoksentelee ja syö, juo. Nämä kaksi tipua, joilla jalat sojottaa sivuille, kuoriutui viimeisten kolmen joukossa.

Avatar
hunski89
kana
Viestit: 79
Liittynyt: 19 Touko 2018, 17:00
Paikkakunta: Pori

Re: Fasaaneilla jalat sojottaa sivuille

Viesti Kirjoittaja hunski89 » 12 Kesä 2018, 19:58

Apteekista saa sitä itseensä kiinnittyvää teippiä, siitä saa leikeltyä ns. kahleet jalkoihin ja niiden ympäri riittävän pitkä suikale että jalat pysyy suorassa ja pystyy kävelemään. Itse parille viirutipulle tein ko. teipistä tuet kun hieman haritti jalat ja varpaat, mutta kumpainenkaan viirutipu ei selvinnyt vaan nukkui pois (toinen parin päivän päästä, toinen viikon päästä), jotain ongelmia oli ilmeisesti elimistössä.
Jotkut täällä on sanonut että on tullut kuntoon teippauksella.
Kannattaa sitä ainakin kokeilla minun mielestä.
:duckie: Meillä asuu viiriäisiä, siniviiriäisiä, monia erirotuisia ja -värisiä kanoja ja ankkoja sekä joutsenhanhia ja mignon sorsia :duckie:

Vastaa Viestiin