Kukon teurastus..

yleistä jutustelua

Valvojat: Aleksandra, maatiaiskukko, HiltaHelikopteri

Vastaa Viestiin
Jani

Re: Kukon teurastus..

Viesti Kirjoittaja Jani »

Nyt on pakkasen tyhjennyksen aika. Otin pari rintaa ja muutamat koivet jääkaappiin sulamaan. Mites nämä nyt kannattaa valmistaa. Meneekö näin: kun sulaneet, niin uuniin mataliin asteisiin useiksi tunneiksi mausteiden kanssa vai?
Maattari
lindell
Viestit: 1724
Liittynyt: 18 Elo 2009, 22:23
Paikkakunta: Iitti

Re: Kukon teurastus..

Viesti Kirjoittaja Maattari »

Juuri noin jos nuori kukko, jos vanhempi niin parempi kypsentää jossain nesteessä. Mä kypsennän nuoret kukot savipadassa.
Sekulikanoja, vuohia, koiria ja kissoja.

The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of (moral) crisis. D. Alighieri
Jani

Re: Kukon teurastus..

Viesti Kirjoittaja Jani »

NO nyt on syöty. Kyllä se ihan kanalle maistui ja hyvää oli. Ainoa vaan, että vaikka 5h uunissa olivat, niin koipia en kyllä perheelle tarjonnut. Muu meni kyllä hyvin ja liha irtosi tosi hyvin. Pitää vielä satsata liemeen, koska nyt liemi oli käytännössä pippurit, kanaliemi ja suola. Jotain repäisevää makua pitää saada seuraavalle kanalle padan kaveriksi.
Avatar
Aleksandra
kalkkuna
Viestit: 1159
Liittynyt: 22 Kesä 2011, 21:30
Paikkakunta: Vihti

Re: Kukon teurastus..

Viesti Kirjoittaja Aleksandra »

Jani, tuolla reseptit -osiossa on sellainen ketju kuin Liharuokaohjeet. Sieltä saattaisi löytyä muhevia mauste-ehdotuksia. :smt045
Kas tässä:
http://www.munanetti.net/viewtopic.php?f=17&t=3715
Helenals

Re: Kukon teurastus..

Viesti Kirjoittaja Helenals »

Hei!
Vielä pari kysymystä tuosta näppärältä vaikuttavasta vetojutusta niille jotka ovat kokeilleet.
1. Ovatko ne vasta teurastettuja vai riippuneet ja kuinka kauan?
2. Toimiiko myös jos teurastaa kaulan "vääntämällä " ja sen jälken riiputtaa jaloista jonkun aikaa niin että veret menee kaulaan/päähän?
Risupekka

Re: Kukon teurastus..

Viesti Kirjoittaja Risupekka »

En löytänyt nopealla selauksella tästä viesti ryhmästä, eli teurastin kanan tuossa pari päivää sitten,
ja oli miun ensimmäinen kerta kun lopetin ja teurastin kanan. Rip Tökö kana,the munavaras.
Laitoin pakkaseen lihat. Mietin että mureutuuko liha kun antaa olla pakkasessa sen pari päivää tai viikon? Milloin se liha olisi sitten parhaimmillaan? :smt017
Vastaa Viestiin